top of page
madelief_edited.jpg

Begeleiding eetstoornis

Heb jij een verstoord lichaamsbeeld, oncontroleerbare eetbuiten, helemaal niet of veel te weinig eten en extreem bewegen? Eetstoornissen zijn er in allerlei soorten en maten. Herstellen van een eetstoornis is een gevecht. Iets loslaten wat een deel van jou is geworden, dat is doodeng.

Ben jij je eetstoornis helemaal beu? Maar houdt angst en tweestrijd je tegen om je eetstoornis los te laten? En wil je begeleiding van iemand vanuit ervaringsdeskundigheid? 

Ik kan je helpen de kracht te verzamelen om sterker te worden. Ik geloof namelijk in herstel en ben daar het springlevende bewijs van.

In alles wat ik doe zoom ik bewust uit op de eetstoornis en juist in op het durven leven. Ik forceer je niet om je eetstoornis los te laten, omdat ik uit eigen ervaring maar al te goed weet, dat de oorzaak als oplossing niet in het eten zit. Ik wil daarom met je op zoek gaan naar waar jij naar verlangt en wie jij bent naast je eetstoornis. Stapje voor stapje ondersteun ik je naar het opbouwen van een leven welke bij jou past. Jij staat in deze centraal, niet je eetstoornis. 

Samen met jou en jouw omgeving vormen we een krachtig team.

Complete begeleiding

Ik ben tijdens deze ondersteuning 24/7 beschikbaar. Omdat ik vanuit mijn eigen ervaring weet hoe het idee van er alleen voor staan, voelt. Ik bied liefdevolle, krachtige en persoonsgerichte begeleiding vanuit mijn professionele kennis en mijn eigen ervaring met eetstoornis Anorexia. Ik help en geef je handvatten die je helpen de wachtperiode naar kliniek of behandelaar te overbruggen.

De kosten voor begeleiding worden vergoed door de gemeente via het Persoonsgebonden Budget. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een PGB? Neem dan contact op met jouw gemeente of kijk bij welke zorgkantoor je moet zijn. 

PGB aanvragen + uitbetaling | Persoonsgebonden budget (zorgwijzer.nl)

wolk.jpg
bottom of page