top of page
thumbnail.jpg

Life coaching  

Coaching wordt vaker omschreven als: “een eindje meelopen” of “mee op weg gaan”…

Natuur en groen is goed voor onze lichamelijke én geestelijke gezondheid. Natuur zorgt dat onze stemming en concentratie verbeteren, en dat stress – bijvoorbeeld gemeten aan de bloeddruk of stresshormonen – afneemt.

Wandelen, fysiek bezig zijn, activeert ook mentale activiteit. Dat is dan ook meteen het eerste voordeel van wandelend coachen: je activeert de geest. Daarnaast is wandelend coachen vaak minder confronterend, omdat je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken. Wandelend naast elkaar mogen er stiltes vallen, mag je rustig rondkijken en kun je dus elkaars blik ontwijken.

'Zijn' en wandelen in de natuur helpen ons ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.

Mijn visie: lopen is voor de mens het beste medicijn

Mijn missie: mensen in beweging krijgen. Fysiek en mentaal.

Kom in beweging

Als je een vraag hebt of iets in je leven wil veranderen, je in beweging wil komen of een ander gedrag wil gaan vertonen, kan ik je ondersteunen met het onderzoeken hoe je meer bewust kan worden en zelf tot actie over kan gaan (gedragsverandering).


Je vraag kan gaan over leefstijl, gewicht, stress, werk, relatie, alles waar je mee worstelt.

Als life coach ondersteun ik je in het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Ongeacht wat jij daaronder verstaat. Ik creëer een veilige ruimte waarin ik vooral luister en je gerichte vragen stel, je help ont-wikkelen, ont-dekken, ont-moeten en ont-spannen! Ik ondersteun met het ontcijferen van de kern van het probleem waar je mee worstelt. In kleine stapjes, in een rustig tempo, richten op een duurzame oplossing. Bij bijna alle life coaching trajecten speelt de vraag wat jij uit het leven wilt halen, wat jij voor de wereld wil betekenen, ofwel 'zingeving', een belangrijke rol. 

 

Wil je ook op weg naar (meer) innerlijke vrijheid en energie?

Een coachingstraject bestaat uit 4-6 wandelingen van 1,5 uur per sessie verspreid over een aantal weken. 
Tarief voor 4 wandelingen is 300 euro.

wild Path
bottom of page