top of page
50_edited.jpg

Pilates & Coaching

Ik ben Susanne Meesters, geboren en getogen in Den Bosch. Geboren in 1973 en al jong heb ik, mede door een kwetsbare situatie van mijn ouders, als kind ervaren dat beweging een ontspannende werking op mijn lichaam en geest heeft.

Bewegen is waar ik echt blij van word. Van mijn passie mijn werk mogen maken is tot op de dag van vandaag de juiste keuze.

Vanuit mijn achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener, beweeg/pilatesinstructeur en life coach werk ik met de gedachte dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ben je fysiek en mentaal in balans, dan zit je vol energie en heb je zin in het leven. Om de communicatie tussen lichaam en geest in evenwicht te houden train je bij mij individueel en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik wil je graag meenemen in een flow waarin we samen de positieve gevolgen van bewegen kunnen ervaren. Ik richt mij vooral op het individu, omdat geen enkel persoon het zelfde is. Zoals ieder persoon een eigen 'verhaal' heeft, geldt dat ook voor je lichaam.

Achtergrond en opleiding

Docentopleiding - Aerobic Fitness Nederland

Perfect Pilates docent opleiding I en II - Fysio Physics

Relaxicsing - Fysio Physics

Yin Yoga opleiding - Arhanta yoga

Sociaal pedagogisch Hulpverlener - Fontys Hogeschool

Leefstijlcoach - Sonnevelt opleidingen

Psychosociale Basiskennis - Sonnevelt opleidingen/ Con Amore

Pilates kan ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Ik voel me er erg goed bij. Sterk, flexibel, ontspannen, mobiel en stabiel. Door pilates ben ik mij veel meer bewust van mijn lichaam en geest. Of je nu een beginner of gevorderd pilatesbeoefenaar bent, ik kijk er altijd naar uit om ieder op zijn of haar niveau uit te dagen.

De Corona crisis heeft bij mij ook geleid tot persoonlijk groei en ontwikkeling. Afgelopen maart (2021) ben ik gestart met de opleiding tot Leefstijlcoach. Mijn drijfveer om deze opleiding te starten is omdat ik niet alleen in fysieke maar ook in mentale beweging geloof, om zo vitaal mogelijk te kunnen leven. Doordat ik als jong meisje opgroeide met een ongeneeslijk zieke moeder, heb ik al  jong de nodige hobbels moeten nemen. Persoonlijke ontwikkeling was voor mij al gauw bekend terrein en het begin van een waardevolle groei als mens. Gelukkig stopt persoonlijk ontwikkelen nooit. Hierdoor heb ik mijzelf erg goed leren kennen. Dit zorgt ervoor dat ik een goede basis heb om jou fysiek en mentaal goed te kunnen begeleiden naar een ontspannen versie van jezelf en een vrij leven, los van stress en oude patronen. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben puur en oprecht nieuwsgierig naar jou als medemens. 

Ben jij ook oprecht nieuwsgierig naar jezelf en heb je interesse om samen met mij "op reis" te gaan naar jou of wil je meer weten over life-coaching, neem dan contact met mij op.

En kom gerust geheel vrijblijvend een pilatesles volgen, ik kijk uit naar onze ontmoeting!

- Susanne

Frans en ik.jpg
bottom of page